Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Villkor

Villkor

Hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter
I och med den nya dataskyddslagen, GDPR, som träder i kraft den 25 maj har vi uppdaterat vårt sätt att hantera personuppgifter samt gjort det ännu tydligare för dig i vilket syfte vi sparar och använder kunddata. GDPR står för General Data Protection Regulation och ersätter den svenska personuppgiftslagen. För dig som kund innebär det att du får mer kontroll över hur dina personuppgifter används.

Vad vi sparar och varför
De uppgifter vi har om dig är de uppgifter vi får när du besöker vår sajt. När du godkänt att ta emot nyhetsbrev, sparar vi din e-postadress och ditt namn. När du godkänt att bli testfamilj sparar vi din e-postadress, namn, stad och ålder. Din stad och ålder behöver vi för att kunna se i vilka områden och till vilka åldrar vi når ut till.

Så länge sparar vi personuppgifter
Personuppgifter sparas under den tid det finns en pågående användarrelation samt i enlighet med lämnat samtycke. Vi behandlar inte kunddata som är äldre än två år Vill du inte längre ta emot nyhetsbrev från oss kan du avregistrera dig via länk direkt i nyhetsbrevet. Information om hur du och andra besökare navigerar på vår sajt samt hittar till oss samlar vi in via Google Analytics och Google Search Console, den datan sparas sedan i 26 månader.

Så skyddar vi dina personuppgifter
När du ger ifrån dig uppgifter om dig själv i samband med att registrerar dig för nyhetsrev eller vill bli testfamilj ska du alltid kunna vara trygg med att vi hanterar dina personuppgifter på ett säkert sätt.

Dina rättigheter
Du har alltid rätt till att få ett utdrag på vilken information vi har om dig och få veta hur samt i vilket syfte personuppgifterna används. Skulle du inte vara enig med hur vi använder dina personuppgifter har du rätt till att göra invändningar samt ta tillbaka ditt samtycke. Du har också rätt att begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig.