Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Vårt Team

Vårt dreamteam

Vårt team består utav så mycket mer än oss själva. Vi jobbar med ett stort nätverk av frilansande samarbetspartners. Idag sitter vi i fina lokaler på Torstenssonsgatan i Stockholm. Det är alltid kul att dela erfarenheter och träffa inspirerande folk. Mejla oss på info@healthyfamily.se så bokar vi in en kaffe.

Google Maps

Hanna Westh

Journalist

Hanna är skogsmullen som har sitt rätta element i naturen. Frisk luft med mycket rörelse är som bomull för själen. Förutom att hon är vetgirig och älskar att läsa brinner hon för barn och ungas hälsa.

Helena Steinsvik

VD / Grundare

Helena är padelfantasten som lika gärna springer efter en boll på tennisbanan, golfbanan eller jonglerandes på kontoret. Med passion för träning och hälsosam mat tillbringar hon gärna mycket tid med familj och vänner.

Camilla Gunnar

Digitala Medier

Camilla är vår positiva glädjespridare på kontoret. Hon överraskar alla med sina magiska gröna fingrar när det kommer till matlagning, och är queen på modern vegetarisk mat. Camilla älskar yoga och är tveklöst vår vigaste medarbetare.

Vill du jobba med oss!

Är du intresserad av god mat, träning, hälsa och familj? Vi utvecklas snabbt och letar alltid efter nya samarbetspartners i vårt team. Just nu söker vi frilansskribenter och utvecklare. Maila din spontanansökan till helena@healthyfamily.se

I samarbete med: