Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Våra Experter

Låt oss presentera Healthy Family’s experter:

Karolina Sparring

Karolina Sparring är en av våra receptmakare som med kreativitet och finess inspirerar oss till ett mer färgglatt liv i köket. Förutom att hon arbetar som matkreatör så håller hon i matlagningskurser för både barn och vuxna på Mosebacke matstudio. Hon har även skrivit böcker mot samma målgrupp och är en mästare att locka fram liv, lust och härliga smaker ur kylskåpet. Hon kommer följa oss på vägen mot en hälsosammare livsstil och guida och inspirera oss till en nya kostvanor med spännande recept som passar både stora och små.

Gunnar Söderström

Full av energi, styrka och kunskap har Gunnar Söderström blivit en del av Healthy Family’s team. Det är fantastiskt att ha med sig en av Sveriges mest inspirerande tränare på tåget. Gunnar kommer hjälpa oss att hitta vägen till motiverande träning som känns kul och ger resultat för hela familjen. Förutom att han är utbildad personlig tränare, naprapat och kostrådgivare föreläser Gunnar om sambandet mellan mental inställning och resultat. Han har själv tillhört Sveriges triathlonelit och varit ansvarig för fysträning för domare i allsvenskan och FIFA.

Anna Sunneborn

Healthy Family’s alldeles egna motivationsexpert heter Anna Sunneborn. Anna kommer vara med och peppa oss och våra användare till att sätta mål för de livsförändringar vi vill göra för ett hälsosammare liv. Dessutom vet hon hur man hittar motivation och håller ångan uppe över tid. Anna har hyllats för sina inspirerande föreläsningar om motivationskraft och har jobbat med att coacha några av Sveriges största företag. Vi är otroligt glada att få ta del av all hennes kunskap!

Sheila Arnell

Sheila Arnell är vår inspirerande yogalärare som brinner för att ge barn och familjer en stabil grund för god hälsa genom fysisk aktivitet och bra kost. Med hjälp av yoga vill hon inspirera andra till att hitta respekt för sig själva, lära sig hantera stressiga och jobbiga situationer bättre och öka kroppsmedvetenhet. Dessutom är yoga ett utmärkt och skonsamt sätt att träna styrka för både kropp och sinne och jättekul att göra tillsammans som familj.

Sara Begner

Sara Begner är en av Healthy Family’s fantastiska receptmakare! Förutom att hon gett ut flera kokböcker är hon även utbildad näringsfysiolog och vet exakt vad våra kroppar behöver för att må som allra bäst. Hon är mästare på vegetarisk mat och har en magisk finkänslighet för smak, näring och sammansättning av råvaror. Sara kommer att inspirera och hjälpa oss att fylla vår app med lättlagade, nyttiga och vackra recept som passar familjer med många järn i elden.

Sara Magnusson

Sara Magnusson är Healthy Familys egen löpcoach. Hon är licenserad personlig tränare och diplomerad löpcoach. Sara älskar att inspirera till att komma igång att röra på sig och brinner för att hjälpa människor att hitta glädjen i att fortsätta sin träning. Sedan tidigare har Sara flera SM-titlar och internationella mästerskap i voltige på meritlistan. Det är aldrig för sent att skapa livsförändringar bara man har mod. Det är något Sara tror på och själv erfarit genom sin yrkeskarriär. Vi är så glada att ha Sara med på tåget!

Rebecca Ternestin

Rebecca Ternestin är Healthy Familys dansinstruktör och har dansat sedan 9 års ålder. Hon jobbar även för Bliss Dance Academy där hon undervisar i street och hiphop. Rebecca brinner för att förmedla glädjen i att  dansa och vill hjälpa andra att få uppleva samma sak. Dansen är en fantastisk kraft som gör skillnad både fysiskt och mentalt. Rebecca kan konsten att få alla att ryckas med och förmedla danspass som gör en både piggare, starkare och på strålande humör.

Liselott Löwgren

Liselott är Healthy Family’s expert på munhälsa! Hon har sedan 1994 arbetat som tandläkare och kan allt om friska leenden! Liselott är utbildad på Karolinska Institutet i Stockholm och har sedan 2004 drivit egen praktik. Hon brinner för att hjälpa människor att förstå varför det är viktigt att sköta sina tänder och vilken fantastisk vinst man har i det. Drivkraften har hon i glädjen i att se människor klara av att ändra sina vanor. Alla har samma möjlighet till god munhälsa – bara man vet hur!

Åsa Lagerqvist

Är leg. sjukgymnast och utbildad yogaterapeut. Åsa är också instruktör för medicinsk yoga och har specialiserat sig inom stress och utmattning. Hon kommer hjälpa oss att lära känna de delarna av kroppen vi oftast inte tänker på, eller tar för givet. Hon ger oss de verktyg vi behöver för att kunna leva hälsosamt ur ett inre perspektiv.