Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options
Healthy Family – en del av Generation Pep
3 februari, 2020 Healthy Family


Healthy Family – en del av Generation Pep

Healthy Family – en del av Generation Pep

Posted in Okategoriserade

Sedan i höstat har Healthy Family samarbetat med Generation Pep, en organisation som arbetar för att främja barn och ungas hälsa. Initiativtagare till Generation Pep är Kronprinsparet som brinner starkt för dessa frågor. 

Peppare – vill se pigga barn
I Generation Pep ingår en mängd olika organisationer och företag som kallas ”Peppare”. Gemensamt för alla Peppare är viljan att förbättra möjligheten för dagens barn och unga att kunna leva ett mer aktivt och hälsosamt liv.

Varför är Healthy Family peppare?
Healthy Family är övertygade om att vi behöver samla krafter från samhällets alla hörn för att vända hälsotrenden till ett friskare Sverige. Att samlas genom Generation Pep gör att vi kan dra nytta av varandras kunskap, dela erfarenheter med varandra och hjälpas åt att inspirera en ny mer hälsosam generation. Vår högsta ambition är att skapa ”görare” snarare än ”hörare”. Med all den samlade erfarenhet vi delar med andra Peppare är vi fullständigt övertygade om att kunna skapa en friskare framtid för våra barn och ungdomar.

Så kan vi hjälpa!
Med hjälp av de digitala möjligheter som finns idag tror vi på Healthy Family att kunna skapa verklig förändring. Med vår app vill vi inspirera familjer att våga anta nya  utmaningar varje vecka som tillsammans stärker hela familjens hälsa i grunden med både bättre kost, mer rörelse och starkare samvaro.