Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

APPEN

 

 

 

Healthy Family är en app som får familjer, oavsett bakgrund, att börja leva på ett sätt som gör oss friskare, starkare och som får oss att må bättre mentalt. Appen är en guide för familjer som vill påbörja en långsiktig livsstilsförändring mot ett bättre liv. Här hittar ni alla verktyg ni behöver på ett enda ställe för att få en till en hälsosam vardag både fysiskt, mentalt och socialt. Det är aldrig för sent att skapa en ny riktning och förändra sina vanor. Appen lanseras i samarbete med Aftonbladet plus.

Lanseringserbjudande
99 kronor får 3 månaders prenumeration + vår fina kokbok på köpet. 

KOST

Behöver familjens kostvanor uppgraderas? Inga problem, vi hjälper er.

Vem längtar inte efter frukost, lunch och middag med frisk, näringsrik mat som alla i familjen gillar? Det är inte alltid lika lätt att få med alla på tåget när man ska bryta gamla vanor. Men med vår app blir det både roligt och inspirerande att förändra kosten.

Genom att anta inspirerande utmaningar kan familjen öka intaget av grönsaker markant, minska sockret och skapa nya balanserade kostvanor som resulterar i en friskare och piggare familj. Till våra kostutmaningar följer skräddarsydda recept som hjälper till att nå långsiktiga mål för en förbättrad hälsa. 

SINNE

Det finns ett stort utbud med utmaningar som rör de sociala och mentala bitarna av livet.

I sinnesutmaningarna hittar man bland annat de verktyg man behöver för att få ordning på livspusslet, hjälp att bygga upp sin egen och varandras självkänsla och struktur på sina skärmvanor.

Psykisk ohälsa och stress går att förebygga. Både med hjälp av träning, kost och genom att arbeta med olika åtgärder som påverkar vår mentala hälsa. Människan är en oerhört komplex varelse och vi är övertygade om att man behöver ta hand om alla kroppens delar för att må bra. Likväl mage och muskler som vårt inre liv. 

TRÄNING

Appen innehåller en mängd varierande och roliga träningsutmaningar som passar hela familjen.

Det ska vara kul att träna! Och det blir kul när man gör det tillsammans. Här finns allt från tabata, dans, styrketräning och yoga. Och så klart mycket mycket mer. Vi lovar att det finns något för alla. Träningsprogrammen går att genomföra hemma och inga pass är längre än 20 minuter. Ni behöver inga extra hjälpmedel utöver de saker ni har hemma.

Längtar ni efter att få upp flåset så finns utmaningar som cardioträning, kondition och crossfit. Om du är 7 eller 99 år spelar ingen roll. Alla våra träningsprogram är utformade att passa från 7 år och uppåt.

HEALTHY KIDS

Healthy kids riktar sig till barn från 7 år och uppåt. Vi har fyllt appen med skräddarsytt material för att motivera också våra yngsta entusiaster.

På våra Healthy Kids-sidor hittar ni allt från tips till enkla, nyttiga recept, skärmtips till roliga aktiviteter man kan göra med både familj och vänner för att få upp tempot där hemma!

Alla barn som besökt Healthy Kids ska känna sig stärkta, motiverade och inspirerade till mer rörelse, bättre kost och starkare självkänsla. Det är vad vi tycker att alla barn förtjänar och har rätt till.