Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

APPEN

 

 

Sveriges första hälsoapp är här
– skapad för hela familjen

Healthy Family är en app som får familjer att börja leva på ett sätt som gör oss friskare, starkare och som får oss att må bättre mentalt. Appen är en guide för familjer som vill påbörja en långsiktig livsstilsförändring mot ett bättre liv. Här hittar ni alla verktyg ni behöver på ett enda ställe för att få en till en hälsosam vardag både fysiskt, mentalt och socialt. Det är aldrig för sent att skapa en ny riktning och förändra sina vanor. Appen lanseras i samarbete med Aftonbladet plus.

Erbjudande: 3 månader för 198 kronor + vår fina kokbok på köpet. 

KOST

Behöver familjens kostvanor uppgraderas? Inga problem, vi hjälper er.

Vem längtar inte efter frukost, lunch och middag med frisk, näringsrik mat som alla i familjen gillar.

Genom att anta våra inspirerande utmaningar kan familjen öka intaget av grönsaker markant, minska sockret och skapa nya balanserade kostvanor som resulterar i en friskare och piggare familj. Till våra kostutmaningar följer skräddarsydda recept som hjälper till att nå långsiktiga mål för en förbättrad hälsa. 

SINNE

Det finns ett stort utbud med utmaningar som rör de sociala och mentala bitarna av livet.

I sinnesutmaningarna hittar man bland annat de verktyg man behöver för att få ordning på livspusslet, hjälp att bygga upp sin egen och varandras självkänsla och struktur på sin tillvaro.

Människan är en oerhört komplex varelse och vi är övertygade om att man behöver ta hand om alla kroppens delar för att må bra. Likväl mage och muskler som vårt inre liv. 

TRÄNING

Appen innehåller många och roliga träningsutmaningar som passar hela familjen.

Det ska vara roligt att träna och det är kul när man gör det tillsammans. Här finns allt från tabata, dans, styrketräning och yoga och mycket mer. Träningsprogrammen passar hela familjen och går att genomföra hemma. Alla pass är utformade av experter.  Längtar ni efter att få upp flåset så finns utmaningar som cardioträning, kondition och crossfit. Om du är 7 eller 99 år spelar ingen roll. 

HEALTHY KIDS

Healthy kids riktar sig till barn från 7 år och uppåt. Vi har fyllt appen med skräddarsytt material för att motivera också våra yngsta entusiaster.

På våra Healthy Kids-sidor hittar barnen allt från tips till enkla, nyttiga recept, artiklar och roliga aktiviteter som man kan göra med både familj och kompisar för att få upp tempot där hemma!